portfolio

Buitenplaats

prijswon competition

Living in the park

Situated next to the shopping centre ‘The New S’ (which we also designed), the residential complex Buitenplaats provides a connection with the village. The architecture of the complex forms a transition between the new centre and the surrounding residential neighbourhoods. In contrast with the interior of the shopping centre, we designed the residential care complex in a green oasis. The authentic charm of the verandas, the lush green and the meandering path strengthen the garden atmosphere in this stunning location.

specificaties
Project name
Buitenplaats
Location
Sleeuwijk
Programme
living, caring
Quantity
17 dwellings, 24 apartments and commercial space
Design date
2014
Stage
completed
Project type
new development
Disciplines
design & engineering
In collaboration with
landscape: RRog stedenbouw en landschap
Service
architectural design, interior design, landscape design, technical design
Client type
(housing) corporation
Client
Woonlinie Zaltbommel
Contractor
Van Wijnen Harderwijk