portfolio

Centre plan

prijswon competition

A lively centre

The strength of the existing core of Noordwijkerhout is its small village scale, and our design respects this. The two large supermarkets and the parking garage are fully integrated but out of sight in the small-scale structure. Atmospheric streets, surprising squares, intriguing views and the varied architectural imagery provide liveliness to the village centre

specificaties
Project name
Centre plan
Location
Noordwijkerhout
Programme
living, shopping, parking
Quantity
54 dwellings, 18.000m2 commercial space and a car park
Design date
2001
Stage
completed
Project type
new development
Disciplines
design & engineering
Service
architectural design, urban design, technical design
Client type
project developer
Client
William Properties, Rotterdam
Contractor
Van Hoogevest Bouw, Amersfoort