portfolio

De Smaaktuin

prijsnomination Bouwkennis Marketing Jaarprijs

Free layout

A new layout every day?... It is possible! We have designed a loft-style house especially for residents who love the freedom of choice. This house is flexible to adapt to the desires of the resident. For the fa├žade we have designed a typical Utrecht warehouse, where much variation is possible within the classical symmetrical plan. The different unique houses with a private terrace or garden are situated around a green collective garden. The flexible layouts and the enclosed, relaxed garden, which can be gardened collectively, make the Smaaktuin a fine place to live in.

specificaties
Project name
De Smaaktuin
Location
Utrecht
Programme
living
Design date
2014
Stage
completed
Project type
new development
Disciplines
design & engineering
Service
architectural design, technical design
Client type
project developer
Client
Era Contour, Zoetermeer
Contractor
Era Contour, Zoetermeer