portfolio

De Weiburg

Between bookends

In order to combine various functions within one complex we designed the Weiburg like a bookcase. Different functions, each with its own appearance, are located between brickwork slabs that ensure an overall coherence. The corridors between the bookends connect the outer and inner areas with each other. The high quality materials used contribute to the quality and appearance of the complex, which enriches the town.

specificaties
Project name
De Weiburg
Location
Harderwijk
Programme
living, working, learning
Quantity
10 dwellings, 24 apartments, 1.800 m2 crèche, 1.400 m2 crèche, 2.300 m2 office space
Design date
2003
Stage
completed
Project type
new development
Disciplines
design & engineering
Service
architectural design, interior design, technical design, construction
Client type
(housing) corporation
Client
Stichting Omnia Wonen, Amersfoort
Contractor
Bimo Bouw, Ermelo