portfolio

De Hafakker

Integration

To the range of building styles and dwelling types on the Hafakker site we have added three sculptural buildings for clients with various behavioural problems. In order to offer residents optimal views of the park-like setting, the low windows are ‘randomly’ positioned between the horizontal bands. The balconies form incisions into the façade at various places, whilst the entrances project outwards. The abstract timber pavilions integrate, just like the new residents, into the existing neighbourhood.

specificaties
Project name
De Hafakker
Location
Noordwijkerhout
Programme
living, caring
Quantity
68 dwellings, 900 m2 social care
Design date
2008
Stage
completed
Project type
new development
Disciplines
design & engineering
Service
architectural design, interior design, technical design, construction
Client type
healthcare facility
Client
Het Raamwerk, Noordwijkerhout
Contractor
Thunnissen Bouw, Heemstede