portfolio

Luifelplan

prijswon competition

A new urban ceiling

The centre of Rozenburg has been given a facelift. The central square, the Raadhuisplein, has been refurnished into a pleasant place to stay. Also the shops and then principally the canopy have been renewed. With our plan we have brought a new identity and clear unity back to the shopping area. The new canopy, that is serrated, refers to the architectural unit of the shop located behind. The black aluminium canopy edge and the timber ceiling give the shopping area a new zeal.

specificaties
Project name
Luifelplan
Location
Rotterdam
Programme
shopping
Quantity
730 m2
Design date
2015
Stage
completed
Project type
renovation
Disciplines
design & engineering
Service
architectural design, project management, technical design, construction
Client type
government
Client
Gemeente Rotterdam
Contractor
Meerbouw Rotterdam