portfolio

LVNL Bouwdeel C

Horizontal tube

Between the existing buildings A and B - also designed by- we have created an extension with a modern appearance. A long, narrow office building rises above the parking garage on large, high columns. Two glazed sky bridges connect old with new. Cut outs in the long elevation ensure that daylight penetrates deep into the office space, creating a pleasant working environment with various orientations.

specificaties
Project name
LVNL Bouwdeel C
Location
Schiphol
Programme
working, parking
Quantity
4.500 m2 office space and 400 parking places
Design date
2001
Stage
completed
Project type
new development
Disciplines
design & engineering
Service
architectural design, technical design, construction
Client type
other
Client
Luchtverkeersleiding Nederland, Schiphol
Contractor
Ballast Nedam Utiliteitsbouw, Utrecht