portfolio

Martinus Nijhofflaan

Integral approach

The current location of AH on the Martinus Nijhofflaan in Delft will be redeveloped into a new complex with a mixed programme. Shops at ground floor level and a two-storey public parking garage above will be realised. On this plinth 59 apartments will be situated by a green roof garden. For this complex, which was designed by another architectural office, we supervised the whole BIM process and are the BIM managers of the model. From the definitive design we worked together with the most important building partners to develop the project into a complex with a recognisable identity and iconographic quality.

specificaties
Project name
Martinus Nijhofflaan
Location
Delft
Programme
living, shopping, parking
Quantity
59 apartments, 5.300 m2 commercial space and 356 parking places
Design date
2014
Stage
design development
Project type
new development
Disciplines
engineering
Service
project management, technical design
Client type
contractor
Client
VORM Bouw, Papendrecht
Contractor
VORM Bouw, Papendrecht