portfolio

Molenhof

Two characters

The characters of the Dorpsstraat and the Kerkvaart come together in the plan for the new centre, which is more compact in form than the old run-down shopping centre, Molenhof. The residential building with shops on the Dorpsstraat integrates into the small scale of the village centre. The corner building continues around a small square, where the supermarket is located. The scheme has a friendly, village look the shopping heart of Mijdrecht.

specificaties
Project name
Molenhof
Location
Mijdrecht
Programme
living, shopping, parking
Quantity
1.740 m2 supermarket, 300 m2 commercial space, 10 apartments and 86 parking places
Design date
2008
Stage
design development
Project type
new development
Disciplines
design & engineering
Service
architectural design, technical design
Client type
project developer
Client
Kavel Vastgoed, Rijswijk
Contractor
Van Mierlo, Maasdijk