portfolio

Uilennest

Gentle round forms

Located in the green transitional zone between the historical centre of Hanzestad Hattem, a pavilion rises from the green. The complex, with homes, is cut in the middle to create a line of sight between the adjacent neighbourhood and the windmill on the old city wall. A lively park-like garden emerges between the wave-like movements. The spacious apartments, situated on a private green, have a beautiful view of the green countryside and the IIssel.

specificaties
Project name
Uilennest
Location
Hattem
Programme
living, parking
Quantity
60 apartments
Design date
2012
Stage
completed
Project type
new development
Disciplines
design & engineering
Service
architectural design, technical design, construction
Client type
(housing) corporation
Client
Triada Woondiensten, Heerde
Contractor
Salverda, 't Harde