portfolio

Van Beeckstraat

prijswon competition

Intimate courtyard dwelling

Our plan for the residential development takes full advantage of the strength of the location, which is characterised by its green appearance. Optimal living is realised thorough the courtyard-like structure. Due to the all-sided layout of the dwellings an intimate courtyard is created with a high standard of living for the future residents.

specificaties
Project name
Van Beeckstraat
Location
Zoetermeer
Programme
living
Quantity
21 dwellings
Design date
2015
Stage
design development
Project type
new development
Disciplines
design
In collaboration with
landscape design: RRog stedenbouw en landschap, Amsterdam
Service
architectural design, urban design, landscape design
Client type
contractor
Client
B├ębouw Midreth