portfolio

Shopping centre Hoge Vucht

Recognisable heart

Through the addition of an urban roof we have given the shopping centre a new recognisable heart and identity. The of the central square formed the first phase in the transformation of the shopping centre Hoge Vlucht, for which we established the . Through the transparent roof a light, spacious, public space is created in which it is pleasant to be and shop.

specificaties
Project name
Shopping centre Hoge Vucht
Location
Breda
Programme
shopping
Quantity
urban roof
Design date
2011
Stage
completed
Project type
renovation
Disciplines
design & engineering
Service
architectural design, interior design, project management, technical design, construction
Client type
investor
Client
ASR Vastgoed Vermogensbeheer, Utrecht
Contractor
Pennings, Rosmalen