portfolio

Shopping centre Zijdelwaard

prijswon competition

Metamorphosis

With the revitalisation and expansion of the existing shopping centre, we have designed a modern, unified centre to meet today’s needs. In addition, the parking, accessibility and public realm have all been improved. The arcades have also been completely renewed and a covered plaza has been added along with the replacement of all the internal and external facades. Shopping in Zijdelwaard will be an enjoyable experience again!

specificaties
Project name
Shopping centre Zijdelwaard
Location
Uithoorn
Programme
shopping, parking
Quantity
2.800 m2 commercial space and 120 parking places
Design date
2011
Stage
completed
Project type
renovation and new development
Disciplines
design & engineering
Service
architectural design, technical design, construction
Client type
contractor, project developer
Client
Dura Vermeer Bouw, Heemstede
Contractor
Dura Vermeer Bouw, Heemstede