bouwkundig modelleur

Wij zijn een integraal architectenbureau dat bestaat uit architecten, constructeurs en modelleurs. Wij werken in alle fasen van een project nauw samen om te komen tot de optimale integratie van vorm en functie. Wij zijn vernieuwend, lerend en groeiend in diverse (inter)nationale opdrachten. Momenteel werken wij aan een verscheidenheid aan projecten, zoals o.a. wonen, retail en leisure, van laag- tot hoogbouw. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste bouwkundig modelleur met affiniteit voor architectuur en een passie voor bouwkunde.

Jij wilt graag meedraaien in energieke, inspirerende projectteams die met plezier en gedrevenheid complexe projecten vertalen naar een bouwbaar gebouwmodel. Jij vindt het belangrijk eigen verantwoordelijkheid te hebben en je daarin verder te ontwikkelen. Samen willen wij werken, leren en presteren in een omgeving waar het plezier vanaf spat. Samen ontwerpen wij gebouwen waar mens en omgeving centraal staan!

Ben jij onze Groosman (m/v) met interesses die verder gaan dan je eigen vakgebied en werk je daarom graag samen met andere disciplines? Stuur dan een e-mail en vertel het ons!  Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met Wilko van der Willigen via 010-2014069.

TwitterLinkedInFacebookPinterest