bouwkundige revit-modelleurs

Wij zijn een integraal architectenbureau dat bestaat uit architecten, constructeurs en modelleurs. Wij werken in alle fasen van een project nauw samen om te komen tot de optimale integratie van vorm en functie. Wij zijn vernieuwend, lerend en groeiend in diverse (inter)nationale opdrachten. Momenteel werken wij aan een verscheidenheid aan projecten, zoals o.a. wonen, retail en leisure, van laag- tot hoogbouw. Wij zijn op zoek naar enthousiaste bouwkundig modelleurs met affiniteit voor architectuur en een passie voor bouwkunde.

Jij wilt graag meedraaien in energieke, inspirerende projectteams die met plezier en passie complexe projecten vertalen naar een bouwbaar gebouwmodel. Jij ziet Solibri als het programma om je eigen product te screenen, beter te maken en te clashen met andere modellen van adviseurs/partners waarmee je samenwerkt. Jij vindt het belangrijk eigen verantwoordelijkheid te hebben en daarin door te ontwikkelen.

Samen willen wij werken, leren en presteren in een omgeving waar het plezier vanaf spat. Samen willen wij gebouwen ontwerpen waar mens en omgeving centraal staan!

Ben jij onze “Groosman” met interesses die verder gaan dan je eigen vakgebied en werk je daarom graag samen met andere disciplines? Mail dan naar vacature@groosman.com onder vermelding van “bouwkundig modelleur”.

TwitterLinkedInFacebookPinterest