ontwerper

Wij zijn een integraal architectenbureau dat bestaat uit architecten, constructeurs en BIM modelleurs. Wij werken in alle fasen van een project nauw samen om te komen tot de optimale integratie van vorm en functie. Wij zijn vernieuwend en groeiend in diverse (inter)nationale opdrachten. Momenteel werken wij aan een verscheidenheid aan projecten, zoals o.a. wonen, retail en leisure, van laag- tot hoogbouw. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste ontwerper.

Jij bent een ontwerper met uitstekende ontwerpkwaliteiten en hebt maximaal 1 jaar werkervaring. Jij wilt werken aan diverse uitdagende projecten en werkt graag in teamverband in een plezierige werkomgeving waar volop ruimte is om je talent verder te ontwikkelen en je ambities waar te maken.

Samen willen wij werken, leren en presteren in een omgeving waar het plezier vanaf spat. Samen willen wij gebouwen ontwerpen waar mens en omgeving centraal staan!

Wil jij met ons samenwerken aan diverse uitdagende projecten, waarin je je creativiteit kwijt kan? Stuur dan voor 29 januari 2018 je cv en portfolio naar vacature@groosman.com onder vermelding van “ontwerper”. Ervaring met Revit is een pré. Wij zijn benieuwd naar jouw persoonlijke presentatie!

TwitterLinkedInFacebookPinterest