stagiair architectuur

Wij zijn een integraal architectenbureau dat bestaat uit architecten, constructeurs en BIM modelleurs. Wij werken in alle fasen van een project nauw samen om te komen tot de optimale integratie van vorm en functie. Wij zijn vernieuwend en groeiend in diverse (inter)nationale opdrachten. Momenteel werken wij aan een verscheidenheid aan projecten, zoals o.a. wonen, retail en leisure, van laag- tot hoogbouw. We zijn op zoek naar een stagiaire die ons in de periode van februari t/m juli 2019  voor circa 5 maanden gaat inspireren en ondersteunen.

Jij bent een enthousiaste, gedreven student architectuur. Jij bent leergierig en initiatiefrijk en wilt ervaring opdoen bij een creatief, ondernemend bureau en deel uitmaken van ons inspirerende team.

Samen willen wij werken, leren en presteren in een omgeving waar het plezier vanaf spat. Samen willen wij gebouwen ontwerpen waar mens en omgeving centraal staan!

Wil jij met ons samenwerken? Stuur dan je cv en portfolio naar Eefje van Gerven onder vermelding van “stagiair architectuur”.  Heb je vragen? Stel ze gerust per e-mail of telefonisch aan Eefje, 010-2014028. Wij zijn benieuwd naar jouw presentatie!

TwitterLinkedInFacebookPinterest