architect

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste architect met uitstekende ontwerpkwaliteiten.

Wij zijn een integraal architectenbureau dat vanuit hartje Rotterdam werkt aan zeer uiteenlopende en uitdagende projecten. Onze architecten, constructeurs en modelleurs werken in alle fasen van een project nauw samen om te komen tot de optimale integratie van vorm en functie. Wij zijn vernieuwend en groeiend in diverse (inter)nationale opdrachten. Momenteel werken wij aan een grote diversiteit van projecten, zoals o.a. wonen, retail, leisure en gecombineerde opgaven; van laag- tot hoogbouw.

Jij wilt graag meedraaien in energieke, inspirerende projectteams die met plezier en gedrevenheid complexe opgaves vertalen naar duurzame en prettige verblijfsomgevingen.  Jij wilt je talent verder ontwikkelen en je ambities waarmaken.

Samen willen wij werken, leren en presteren in een omgeving waar het plezier vanaf spat. Samen willen wij gebouwen ontwerpen waar mens en omgeving centraal staan!

Ben jij onze groosman (m/v) die graag samenwerkt en voeg jij met jouw creativiteit en sprankelende persoonlijkheid waarde toe aan ons team? Stuur dan een e-mail en vertel het ons! Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met Sharon van Kempen via 010-2014039.

TwitterLinkedInFacebookPinterest