nieuwsbrievenverder

made to meet Spaarnelicht


12 april 2018

De torens van Spaarnelicht

Groosman heeft 62 luxe appartementen in twee ranke woontoren aan de oever van het Spaarne in Heemstede ontworpen. Op vrijdag 20 april 2018 start de verkoop van het luxe nieuwbouwproject Spaarnelicht, een ontwikkeling van Slokker Vastgoed en Synchroon.

De unieke beleving van dit woonplan begint bij het fraaie landschap, waar je doorheen geleid wordt op weg naar het entreedek. Vanaf dit dek kijk je prachtig uit over het Spaarne en betreed je de dubbelhoge entrees die toegang bieden tot de luxe appartementen. De grandeur van het thuiskomen, in een natuurlijke setting. Dat maakt de ranke woontorens in Spaarnelicht zo bijzonder.

Gouden greep

De uitdaging lag in het realiseren van de nodige appartementen met zo min mogelijk impact op de openbare ruimte. Met dat in gedachten ontwierp Groosman twee compacte volumes, met veel lucht en zicht tussen de gebouwen zodat de zichtlijnen naar het Spaarne intact blijven. Een ensemble van appartementen en penthouses met een chique uitstraling. Het gevelbeeld kenmerkt zich door een stoere, bakstenen gevel met een sterke penantenstructuur; de kozijnen zijn voorzien van een goudachtige coating. De grote balkons zijn voorzien van (strip)stalen hekwerken. De toegepaste materialen zijn uitgevoerd in dezelfde goudgele kleurnuance en vormen zo een mooi geheel.

Royale binnen- en buitenruimtes

Het plan is opgebouwd uit een halfverdiepte parkeerkelder met daarboven twee gebouwen met elk tien woonlagen. Elke woonlaag bestaat uit drie of vier appartementen, met verschillende gebruiksoppervlakten en op de bovenste verdieping bevinden zich een aantal riante penthouses. Verder heeft Groosman veel aandacht besteed aan de buitenruimtes. De appartementen op de begane grond hebben grote priv├ę-terrassen, de rest is voorzien van een fors balkon. De balkons steken iets naar buiten, zodat je naar alle kanten kunt wegkijken. Het overgrote deel van de balkons is geori├źnteerd op het Spaarne. Daarmee ben je in dit woonplan verzekerd van de meest fascinerende vergezichten.

TwitterLinkedInFacebookPinterest