marketing medewerker

Ga jij ons helpen stadmaken?

Wij zoeken een echte “samenwerker”, een MARKETING MEDEWERKER die actief meedoet in het ontwikkelen van marketingstrategie, actief opereert op het gebied van marketing, de lijnen uit wil zetten en samen wil werken met het bureau om de marketing bij GROOSMAN op een hoger niveau te krijgen.

Ervaring? Dit is voor ons in basis minder belangrijk, pas je binnen ons team? en heb je de juiste competenties? Dan kan jij ons versterken!

Wie zijn wij, wij zijn een architectenbureau dat met Rotterdamse voortvarendheid, enthousiasme en plezier projecten ontwerpt en uitwerkt. We vinden ontwikkelen en leren enorm belangrijk, zowel in het maken en uitwerken van onze ontwerpen, als binnen de ontwikkeling van onze mensen zelf. Wij willen ook met jou vooruit!

Naast de topsfeer, waar altijd wel even tijd is voor een bakkie, potje tafelvoetbal of een biertje tijdens de borrel, zijn wij vooral het bureau met hoge ambities, dat gave projecten ontwerpt en het bureau dat mensen veel vrijheid en verantwoordelijkheid geeft.

Wil jij ons team komen versterken?

Stuur dan een presentatie van jezelf (bondig en overtuigend) naar vacature@groosman.com

We zijn super benieuwd naar jou.

TwitterLinkedInFacebookPinterest