portfolio

Kantoor Jinc Rotterdam

Een "echt" kantoor

Vanwege de groei van de organisatie was Jinc Rotterdam op zoek naar een nieuwe locatie, die zij vonden in de karakteristieke Rotterdamse Maassilo. Voor hun nieuwe kantoor wensten zij een “echt kantoor” met verschillende plekken voor overleg, lunch, concentratie, bellen en ontspanning in een open geheel. In het ontwerp hebben wij de kwaliteiten van het industriële en open karakter van de ruimte behouden en benadrukt. De scheidingswand deelt het kantoor op in een ruimte voor samenkomst en ontspanning en een ruimte voor vergaderen en werken. Om de kosten laag te houden is gebruik gemaakt van circulaire materialen en hergebruikt meubilair. Het ingetogen maar kleurrijke interieur typeert de organisatie.

specificaties
Projectnaam
Kantoor Jinc
Plaats
Rotterdam
Programma
werken
Aantallen en metrages
350 m2 kantoorruimte
Datum ontwerp
2018
Status
opgeleverd
Projectsoort
nieuwbouw
Disciplines
design
Specialismen
interieur
Opdrachtgever
Jinc Rotterdam