drijfveren

‘made to meet’ maken wij waar door onze integrale manier van denken en samenwerken. Wij stellen ons open voor onze omgeving, onze gebruikers en onze partners, zodat wij blijven leren en ons bewust zijn van onze nalatenschap.

Onze architecten en ingenieurs werken nauw samen met het eenduidige doel dat mens, omgeving, functionaliteit en esthetiek elkaar versterken. Dat er duurzame en prettige verblijfsomgevingen ontstaan die mens en omgeving verrijken.

Wij kiezen bewust voor deze integrale benaderingswijze. Wij ervaren iedere dag dat design en engineering elkaar versterken, ook als ze zelfstandig ingezet worden. Wij zoeken op alle fronten actief naar verdieping, interactie, samenwerking en innovatie. Wij houden van transparantie en staan in open communicatie met onze omgeving en met elkaar. Geen open eindjes, zeggen wat je doet en doen wat je zegt.

Wij zijn nooit klaar met dromen. Dromen voor onszelf en voor onze omgeving. Met creatieve en (nieuwe) technologische toepassingen ontwikkelen wij unieke oplossingen voor iedere opgave (zie ook ons LAB). Wij zijn kritisch op onszelf en motiveren onze partners, zodat we blijven leren. Zo versterken wij elkaar!

lab

De wereld en onze eigen belevingswereld zijn constant in beweging. De maatschappij verandert mee. Dit interesseert, stimuleert en motiveert ons om te blijven leren en ontwikkelen. Deze behoefte is verankerd in ons LAB. In het LAB onderzoeken wij technologische en maatschappelijke ontwikkelingen en werken deze uit tot innovaties, nieuwe ideeën en werkwijzen. Die kennis en verwondering delen wij graag. U ook? Wees welkom!