Architectuur
Hoe complexer de plek, hoe leuker de opgave. Voor ons zit daar de uitdaging. De stad is zo gelaagd, een kleine ingreep kan al een groot effect hebben. Daarom is het zo belangrijk dat architecten kennis hebben van de historische, economische en vooral de sociaal maatschappelijke laag van een plek.
Het creëren van een leefomgeving waar mensen zich gezond, gelukkig en geïnspireerd voelen, dat is wat architectuur vervolgens moet doen. In deze tijd van een gefragmenteerde bouwsector en lange processen nemen wij een verbindende rol op ons om deze waardes werkelijkheid te laten worden.
Met een toenemende druk op de zorg is gezondheid en welzijn van een gebouw noodzakelijk. Synergie tussen leefomgeving, eindgebruiker en ontwerp is daarin essentieel. Wij zetten factoren als licht, lucht, zicht en het gebruik van natuurlijke materialen in om dit evenwicht te bereiken.
‘The only constant in life is change’, zo ook in de maatschappij’. Als architect heb je niet alleen een maatschappelijke verantwoordelijkheid maar ook de mogelijkheid om een bijdrage te leveren. Soms met een mate van shockeren, om bewustzijn van de maatschappelijke relevantie te creëren.